0575-493636 info@tandartsbartz.nl

Wie zijn wij ?


 

 

 

Wie zijn wij ?

Wie zijn wij ?

Wie zijn wij ?

Alexandra Bartz

Tandarts

Ik ben geboren en getogen in de Eifel-, Moezelregio in Duitsland. In 2003 ben ik afgestudeerd in Mainz waarna ik in Montabaur en Koblenz mijn assistentie tijd heb voldaan. Eind 2006 kwam ik in Deventer werken. Toen wist ik nog niet dat er nog veel jaren in Nederland zouden volgen. Eind 2011 heb ik mijn praktijk overgenomen en hebben we deze opnieuw opgebouwd. Ik heb er geen spijt van! Ik ken mijn mensen en heb ook eens lekker ouderwets de tijd voor een praatje. Voor mij nooit meer een tandartsenfabriek!

BIG registratie 99066129802

Liesbeth Popkes

Tandartsassistente

Ik ben geboren en getogen in het mooie Lochem. Ik heb heel veel jaren met veel plezier gewerkt bij een tandarts in Barchem tot hij met pensioen ging. In 2014 ben ik met werken bij Alexandra begonnen. Hier werk ik als allround assistente op de dinsdag, woensdag en vrijdag. Zit je met een vraag dan ben ik jouw aanspreekpunt en ga ik het voor je oplossen!

Marcella Hagen

Tandartsassistente

Ik kom eigenlijk uit de BSO en het omgaan met kinderen zit me in het bloed. Maar ik hou wel van een uitdaging en toen ik in 2011 het aanbod kreeg om als tandartsassistente te gaan werken ben ik met veel enthousiasme in een praktijk in Zutphen begonnen waar ik drie jaar lang in verschillende functies heb mogen werken. Na een pauze van drie jaar  ben ik in 2017 bij Alexandra begonnen met werken. Ik werk op maandag en donderdag in de praktijk als allround assistente.